Isnin, 24 Ogos 2009

ILMI nak Periksa Lagi- PERLU Doa restu

Mesej dari Jordan...nak periksa besar pada 25, 26 dan 29 Ogos. Periksa dalam Bulan Ramadhan 1430H, walaupun berpuasa banyak hikmahnya, Allah janjikan bulan barakah yang mulia. Allah beri paha berganda, Allah kabulkan doa dan hajat yang dipohon. Oleh itu doa sendiri adalah lebih baik, di samping itu, kami ibu bapa sentiasa berdoa agar anak-anak, saudara mara yang lain berjaya di dunia dan akhirat. Tahniah dan syabas untuk YIN yang telah berjaya lulus dalam pepriksaan MRCP2 nya...Alhamdulillah.

"Ya Allah, terangilah cahaya pada hati Nadhrah dengan cahaya hidayatMu, sebagaimana Engkau terangi bumi dengan cahaya matahari Mu, dan bukakanlah pintu kemenangan kepadanya dengan kemenangan yang dekat , wahai Tuhan yang Maha Pemberi keputusan, wahai Tuhan yang Maha Mengetahui.
Ya Allah, Keluarkanlah ia daripada kesamaran dan muliakanlah dia dengan cahaya kefahaman, dan bukakanlah kepadanya pintu-pintu ilmu, dan hiasilah dia dengan akhlak yang baik dan sopan santun, dan jauhkanlah dia daripada kemungkaran akhlak, perbuatan hawa nafsu, dan penyakit, dengan rahmat Mu Tuhan yang Maha Pengasih dari segala yang lain yang mengasihani. Selawat dan salam kepada junjungan besar Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda"

Tiada ulasan: