Rabu, 25 April 2012

Nukilan NALURI Majlis SEMARAK KASIH...1


Jejak Majlis Semarak Kasih: 23 Jun di Bangi Golf Resort - Sepelaung aje drp puncak Bangi......EPISOD SATU:-

1. Keluarga bera : 2 + ? orang ( tolong nyatakan bil nak dtg ye bro mat) ..Aiqah @ sis ..sediakan hadiah misteri utk ayah dan emak ye.


 2. keluarga Sis Nona : 5 orang.....katanya siapa sanggup sponsor...NADIA bawa hadiah misteri untuk mama ye!

 3. Keluarga Puncak Bangi : terakru nak beli 1 meja ( special meja mahkota ye!) ...bawa semua anak-anak dan Special utk Mak Ita juga tau.
...
4. Keluarga sg tangkas ..IAllah 3 orang aje akan dtg....Pak/mak Pencen dan Diana dah beli 2 meja ( siapa booking dulu..dia dapat)
5. Keluarga cenderawasih (terakru 2 org hadir)... abg Aiee sediakan hadiah misteri untuk ma dan pa ye??? dan datanglah bersama... Intan ..bawalah ayah & ibu join sekali.


 6. Keluarga Indera Mahkota...ada kursus pula kat Melaka,, tapi ada Bro Nazmi -bawa anak-anak dan ibu dan ayah ye..please!!!!

 7. Keluarga Bukit Bota...sekurang-kurang ambillah satu meeja.. Kak Long, Mimi, Dulan, Hanan & Fariza ..pasti boleh berkongsi beramal jariah,, bawa hadiah misteri untuk emak dan abah tau..raikan mereka semasa usia mereka masih tersisa ni....

 8. Keluarga batu enam....bila masa lagi nak turun ke bumi? boleh datang bawa motor besar..Emak & abah pasti amat gembira bila lihat anak lelaki tulang belakang family suami isteri sudi mencemar duli !!!!! Emma +... , Ainie +..., Aimie, Nabilah jika sudi untuk turut serta bertambahlah cerianya hati atuk dan tok. Sediakan sekali hadiah misteri untuk ibu dan ayah..... lihatlah nanti air mata syahdu akan mengalir dari mata hati mereka kerana sanjungan kasih anak-anak yang disayangi.......Bersambung.

Tiada ulasan: